1280
1024
768
480

Ακύρωση του ευρωπαϊκού tour του B-REAL (των CYPRESS HILL)

Ακύρωση του ευρωπαϊκού tour του B-REAL (των CYPRESS HILL)

Διαβάστηκε


B-Real
Ακύρωση του ευρωπαϊκού tour του B-REAL (των CYPRESS HILL)
και της προγραμματισμένης για τις 30/11 εμφάνισής του στην Αθήνα!


Οδηγίες για την εξαργύρωση των εισιτηρίων.

O B-Real των Cypress Hill ακύρωσε ολόκληρο το ευρωπαϊκό του tour, χωρίς καμία επίσημη εξήγηση σχετικά… Η απόφαση αυτή από την πλευρά του καλλιτέχνη αφήνει εκτεθειμένους όλους τους εμπλεκόμενους Ευρωπαίους διοργανωτές και δημιουργεί μεγάλη απογοήτευση στις χιλιάδες fans που ανέμεναν αυτές τις συναυλίες και είχαν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους.

Εμείς όπως και οι υπόλοιποι διοργανωτές (η πρώτη συναυλία του tour που ακυρώθηκε θα πραγματοποιούνταν στις 19/11 στην Πολωνία, όπου οι διοργανωτές υπέστησαν και τη μεγαλύτερη ζημιά), είμαστε ήδη σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους του B-REAL στην Ευρώπη, προκειμένου να λάβουμε τα προβλεπόμενα μέτρα και να διεκδικήσουμε τα έξοδα που έχουμε ήδη κάνει για την πληρωμή του καλλιτέχνη και την προώθηση του εν λόγω live.

Το νέο της ακύρωσης ήρθε να προστεθεί σε μια γενικότερη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, που ξεκίνησε τον Ιούνιο, όταν ο B-REAL ακύρωσε για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας. Σε ό,τι αφορά ειδικά στην ελληνική παραγωγή, δηλώνουμε ότι ο καλλιτέχνης είχε εξοφληθεί εκ των προτέρων, γεγονός που μας οδήγησε στο να τον υποχρεώσουμε να γυρίσει σχετικό video, όπου ζητούσε συγγνώμη από τους fans του και μας/τους διαβεβαίωνε ότι δεν θα προέκυπτε και νέα ακύρωση.

Σχετικά με την εξαργύρωση των εισιτηρίων, ισχύουν τα εξής: Για όσους αγόρασαν τα εισιτήριά τους με χρήση πιστωτικής κάρτας, ενημερώνουμε ότι θα πιστωθεί στην κάρτα τους το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου τους, σύμφωνα με τους όρους της Τράπεζας της Ελλάδος (από την Τρίτη 29/11 και μετά). Για όσους χρησιμοποίησαν μετρητά, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μέσω του Public Συντάγματος, από την ερχόμενη Τρίτη 29/11, τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Τέλος, όσοι έχουν αγοράσει hard copies εισιτήρια μπορούν από σήμερα κιόλας (Πέμπτη 24/11), να τα επιστρέφουν στα σημεία που τα προμηθεύτηκαν για να εισπράξουν το σχετικό αντίτιμο.

Σημεία πώλησης hard copies εισιτηρίων:

SakeTattooCrew
Doctor (Ηφαίστου 37, Μοναστηράκι)

Ironbrush Tattoo Athens

Cyta Shop Χαλανδρίου (Ανδρέα Παπανδρέου, 56 –τηλ. 2155400150)

Ministry Of Concrete

Superfly Cafe(11.00-18.00)

Cypress Hill B-Real
2
« Νοέ
Δεκέμβριος 2017
Ιαν »
Δευ
Τρι
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
5
6
7
12
13
14
17
19
20
24
25
26
27
31
Δημοφιλή
Σήμερα
Εβδομάδα
Μήνας
Αφήστε το σχόλιο σας

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχόλια αναγνωστών
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτήν την γλωσσική εκδοχή του σχόλιου

Το PassPort

Στο ιστορικού ενδιαφέροντος και υψηλής αισθητικής Σινέ Κεραμεικός, το PassPort επεκτείνεται σε 2 διαφορετικούς χώρους, 1.200 και 600 καθήμενων αντιστοίχως, ενώ η ταράτσα με θέα που διαθέτει, χωρητικότητας 150 θέσεων, προορίζεται να μετατραπεί σε καλαίσθητο θερινό σινεμά. Εκτός των μεγαλύτερων παραγωγών που μπορούμε πλέον να φιλοξενήσουμε, με τη δυνατότητα και για πιο ευφάνταστα καλλιτεχνικά σχήματα και project, ελληνικά αλλά και διεθνή, στα συν του νέου χώρου πρέπει να αναφέρουμε την άνεση, την εξαιρετική υλικοτεχνική υποδομή και τη δυνατότητα για parking.

Επικοινωνία

Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος - Αθήνα 210 5222203 - passport_live[at]yahoo.com