1280
1024
768
480

Εξηγήσεις για τα προβλήματα του Σαββάτου

Εξηγήσεις για τα προβλήματα του Σαββάτου

Διαβάστηκε


Φοίβος Δεληβοριάς @ PassPort Κεραμεικός
Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ,

Με αφορμή τις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και την ταλαιπωρία που υπέστη μέρος του κοινού, νιώθουμε την ανάγκη να προβούμε σε κάποιες εξηγήσεις.

Λόγω έκτακτων γεγονότων που αφορούν στην εσωτερική λειτουργία του χώρου μας, σε συνδυασμό με την μαζική προσέλευση κόσμου για τις παραστάσεις τόσο των Γ. Νταλάρα & Μίλτου Πασχαλίδη στην Κεντρική μας Σκηνή όσο και του Φοίβου Δεληβοριά στην μικρή σκηνή ("Upstairs"), προκλήθηκαν τις συγκεκριμένες 2 μέρες προβλήματα που δεν μας επέτρεψαν να εξυπηρετήσουμε τους φίλους που μας τίμησαν, με τον συνήθη επαγγελματισμό και συνέπεια που έχουμε επιδείξει τα 6, πλέον, χρόνια λειτουργίας του PassPort, αρχικά στον Πειραιά και τώρα πια στο κέντρο της Αθήνας.

Παρά τις προσπάθειες όλου του προσωπικού να ανταπεξέλθει σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες, αρκετοί ήταν εκείνοι που κάθισαν στις θέσεις τους με καθυστέρηση, ενώ προβλήματα παρατηρήθηκαν και στο σέρβις τους, ιδίως την 1η ώρα του προγράμματος.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο η διαρκής επιθυμία μας να εξυπηρετούμε όσους επιλέγουν την μουσική σκηνή του PASSPORT, με σεβασμό, ταχύτητα και ευθύνη στην ιδιαιτερότητα του ρόλου του "οικοδεσπότη". Πέραν της όποιας οικονομικής συναλλαγής που εμπεριέχει αυτός ο ρόλος, η διάθεσή μας, ήταν και θα είναι πάντα και πρωτίστως, η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας, ώστε επισκέπτες και καλλιτέχνες να απολαμβάνουν τις παραστάσεις μας και να φεύγουν πάντα με τις καλύτερες των εντυπώσεων, όπως άλλωστε πετύχαμε να συμβαίνει όλα τα προηγούμενα 5 χρόνια της πορείας μας στην πρώτη μας "στάση", στον Πειραιά.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από εκείνους που άθελά μας ταλαιπωρήθηκαν. Η ομάδα του PassPort έχει ήδη καταβάλει όλες τις δυνατές προσπάθειες ώστε αυτές οι έκτακτες συνθήκες να μην επαναληφθούν. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Η Δ/νση του PassPort Κεραμεικός

PassPort Κεραμεικός
48
προβλήματα
« Νοέ
Δεκέμβριος 2017
Ιαν »
Δευ
Τρι
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
5
6
7
12
13
14
17
19
20
24
25
26
27
31
Δημοφιλή
Σήμερα
Εβδομάδα
Μήνας
Αφήστε το σχόλιο σας

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχόλια αναγνωστών
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτήν την γλωσσική εκδοχή του σχόλιου

Το PassPort

Στο ιστορικού ενδιαφέροντος και υψηλής αισθητικής Σινέ Κεραμεικός, το PassPort επεκτείνεται σε 2 διαφορετικούς χώρους, 1.200 και 600 καθήμενων αντιστοίχως, ενώ η ταράτσα με θέα που διαθέτει, χωρητικότητας 150 θέσεων, προορίζεται να μετατραπεί σε καλαίσθητο θερινό σινεμά. Εκτός των μεγαλύτερων παραγωγών που μπορούμε πλέον να φιλοξενήσουμε, με τη δυνατότητα και για πιο ευφάνταστα καλλιτεχνικά σχήματα και project, ελληνικά αλλά και διεθνή, στα συν του νέου χώρου πρέπει να αναφέρουμε την άνεση, την εξαιρετική υλικοτεχνική υποδομή και τη δυνατότητα για parking.

Επικοινωνία

Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος - Αθήνα 210 5222203 - passport_live[at]yahoo.com